Välkommen till SSRK Södra

Webinarium med Mark Demaine

Virtuellt seminarium med Mark Demaine 30/12-2020

 

SSRK-Södra erbjuder nu en unik möjlighet att få diskutera hund Mark Demaine som är en erkänt duktig hundförare, tränare och domare. Läs mer om Mark på https://caytonfellgundogs.weebly.com/

 

Seminariet kommer att hållas via Zoom så att alla deltagarna kan se och höra varandra under seminariets gång. Seminariet kommer att hållas på engelska men språkhjälp kommer finnas tillgänglig. Deltagarna kommer få en länk med instruktioner hur man laddar ner Zoom gratis till sin enhet samt en länk till själva mötet. Vi ber alla deltagare att i förväg ha laddat ner Zoom på sin dator eller telefon och kontrollerat att tekniken dvs. ljud och bild fungerar som den ska innan mötet.

 

Varje deltagare kommer att få skicka in två frågor vardera i förväg som de vill diskutera med Mark. Frågorna kan röra allt som har med retriever att göra ifrån träning, hur man ska föra sin hund på tävling eller frågor man har gällande regler och dömandet av Field trial (A-prov, Mock trial). Frågorna skickas in när man fått bekräftelse på att man fått en plats.

 

Deltagandet är begränsat till 7 deltagare så att alla får plats på en och samma skärm. Utöver Mark så kommer SSRK Södras utbildningsansvarige Robert Mueller vara med på seminariet för att moderera samt hjälpa till med språket om någon inte är helt bekväm med engelska.

 

Kostnad: 400kr betalas in direkt när man fått bekräftelse på mail att man fått en deltagarplats.

 

Bankgiro: 517-8843

 

Datum: 30/12-2020

 

Tid: kl. 18.00-20.00

 

Plats: En lugn plats i hemmet eller liknande

 

Anmälan: Skicka din anmälan till utb@ssrksodra.com och ange namn mail adress och medlemsnummer i SSRK.

 

Sista anmälningsdag: 22/12-2020. Anmälan är bindande

 

Vid stor efterfrågan så kommer det finnas möjlighet till fler seminarium.

 

Väl mött och håll i, håll ut, håll avstånd.

 

SSRK Södra