SSRK Södra

Retrieverträning med Heidi Kvan 180414-15

hk-no180409: P g a löp så har vi nu lediga platser på träningshelgen med Heidi Kvan! 1 plats nybörjarklassnivå lördagen och 1 plats på öppenklassnivå söndagen. Anmäl till utb@ssrksodra.com eller till 0707-365573


Södra välkomnar dig till en helg med retrieverträning för norska Heidi Kvan. Heidi är en av domarna på årets Unghundsderby. Mer om Heidi kan du läsa på hennes hemsida http://www.waternuts.com/.

Även i år hålls kursen på Björkebergs gård, i nordvästa Skåne, med utmärkt träningsmark och -vatten. Eventuellt kommer det finnas boende av enklare slag.

Lördagen har inriktning unghund/nybörjare och söndagen öppenklass. Max antal deltagare 8 per instruktör och dag.

Anmälningar tas emot tills att platserna är fyllda, anmälan är bindande. Vid anmälan fås ett bekräftelsemejl med betalningsinformation, man bekräftar sedan sin anmälan genom inbetalning av kursavgiften.

Glöm inte att i din anmälan ange vilken dag/nivå, medlemsnummer om du är medlem i södra avdelningen samt om övernattning önskas. Övernattningsplatserna är begränsade till antalet.

Datum: 14-15 april
Plats: Hishult
Instruktör: Heidi Kvan
Kostnad: 950 kr för heldag (medlem södra avdelningen), 1100 kr/heldag (medlem övriga avdelningar/icke-medlem), 150 kr för observatörer
Anmäl till: utb@ssrksodra.com eller 0707-365573