SSRK Södra

Retrieverträning med Heidi Kvan & Bjarne Holm 190323-24

Södra välkomnar dig till en helg med retrieverträning för Heidi Kvan och Bjarne Holm.

Heidi var en av domarna på Unghundsderbyt 2018 och Bjarne tävlar med stor framgång på både A- och B-prov, både på hemmaplan i runt om i Norden. Mer om Heidi och Bjarne kan du läsa på deras hemsida http://www.waternuts.com/.

Kursen hålls på Björkebergs gård, i närheten av Hishult i nordvästa Skåne.

Instruktörerna kommer leda var sin grupp under en heldag och inriktningarna kommer vara följande:

Lördag, Nybörjare. Grupp som kommer arbeta med grunderna hos orutinerade förare och/eller unga hundar.

Lördag, Unghund/öppen. Gruppen för duktiga nybörjarhundar där grunderna sitter och som vill ha klurigare uppgifter att lösa och upplägg som är utmanande för den nivå hundarna är på.

Söndag, Mot öppenklass. Grupp för duktiga nybörjarhundar där grunder som inkallning m.m. sitter men som behöver det sista för att komma till start i öppenklass.

Söndag, Öppenklass/elit. Förare och hund har kunskaper som motsvarar pris i öppenklass. För förare som behöver uppslag på svårare uppgifter och upplägg för att ta pris i elitklass.

Max 8 deltagare per instruktör och dag.

Anmälningar tas emot tills att platserna är fyllda, anmälan är bindande. Vid anmälan fås ett bekräftelsemejl med betalningsinformation, man bekräftar sedan sin anmälan genom inbetalning av kursavgiften.

Glöm inte att i din anmälan ange dag/nivå samt medlemsnummer om du är medlem i södra avdelningen.

Datum: 23-24 mars
Plats: Hishult
Instruktör: Heidi Kvan & Bjarne Holm
Kostnad: 950 kr för heldag (medlem södra avdelningen, ange medlemsnummer), 1100 kr/heldag (övriga avdelningar/icke-medlem), 150 kr för observatörer

Anmäl till: utb@ssrksodra.com eller 0707-365573